Saturday, March 6, 2010

Lama Tak Update, Sedikit renungan...


Lama nya tak update. Apa cerita aman di sana????

10 comments:

akhtar_7 said...

AIK?....

LAGU NIE AKU YANG REKA..TAK SANGKA TUFAIL INGAT LAGI WALAUPUN LAGU TAK SIAP...

akhtar_7 said...

TUFAIL MASUK PERTANDINGAN HAFAZAN PERINGKAT APA PULAK?

PANDAI ENUN BUAT VIDEO NIE... :)

afifah said...

btoi ka..hihi..bagusnya bancik
buat la lagi lagu..pahtu suh tufail nyanyi..

ummu_abdullah said...

ha betoi2.. nanti aku wat video lagi.. haha...

seronok lagu ni... kat blog tufail aku download abih dah dia punya rakaman...

abdullah n muhammad la suka dengaq yang salawat tu.. huhu

akhtar_7 said...

yang selawat tu pun aku yang reka..dah jadi nama selawat huffaz..hehee

tak sangka semua seronok

masa reka rentak selawat tu aku dok atas motor nak pi ngajaq kat smaz......sedey2

Thufail Huffaz said...

hang ingat lg nooh... rakaman tuh ada lg.. dgq bunyi angin motor.. hingaq... aku masuk musabaqah hafazan.. x jwb dua soalan.. mmg x tau pun kata nk masuk.. try ja..

akhtar_7 said...

mesti la ingat....walaupun aku balik 6 bulan ja tahun 2007. tapi aku dapat banyak pengalaman dan zikroyat. sekurang-kurangnya dapat jugak ingat balik kenangan lama. :) seronok jugak. ubat ketika kesepian! terutama dengan thufail ngan warga SMAZ. huhuhu....

akhtar_7 said...

lagi-lagi engan adik beradik yang ada masa tu. enun, ipah, anah, tufail....ingat tak masa kita wat liqa' dengan mama dalam bilik aku malam tu...rakaman ada lagi kat aku...

afifah said...

uish..maluuu..haha..sedih pun ada..macam sesi curhat(curahan hati) plak waktu tu..isk..

akhtar_7 said...

masa tu la anah dapat BAGUIHNYA!!!!!

Post a Comment